четвер, 13 грудня 2012 19:59

"Свобода" показала, як видаляти "ракову пухлину" з тіла України - Соскін

"Свобода" показала, як видаляти "ракову пухлину" з тіла України - Соскін
Олег Соскін радить задоволеним владою їхати до Росії. Фото: online.ua

Партія "Свобода" показала приклад, як треба боротися з Партією регіонів.

Таку думку висловив директор Інституту трансформації суспільства, професор Національної академії управління, заступник голови координаційної ради громадської ліги "Україна-НАТО" Олег Соскін у ефірі "Ера-FM".

"На сьогоднішній день треба говорити про одне: як вирізати з українського народного тіла цю "ракову пухлину" у вигляді Партії регіонів і кланово-олігархічного режиму, який сьогодні зосередив понад 80% національного багатства в руках 1% населення. Треба зрозуміти, як здійснити повернення землі, надр, металургійних комбінатів, коксохімів, газовидобувних систем у руки народу. На сьогоднішній день "Свобода" і її лідер показують це", - сказав Соскін.

ВІДЕО: "Мову не знають, або політично упереджені, або розумово відсталі. Ви з якої площини координат?" - Фаріон Азарову

Він наголосив на неприпустимості пасивної поведінки.

"Якщо Кличко буде "сидіти в кущах", як він це робив у Київській міськраді, коли дочекалися повної втрати місцевого самоврядування в столиці ... Якщо це кому подобається, то нехай собі терплять. А я вважаю, що треба наслідувати приклад "Свободи" і викидати їх (представників влади) з Верховної Ради, тому що вони узурпатори. Це єдиний шанс не жити у концтаборі. Якщо комусь подобається - хай їдуть в Росію до Путіна, до Лукашенка", - зазначив Соскін.

Нагадаємо, за два дні перебування у парламенті "свободівці" встигли спиляти металеву огорожу біля Верховної Ради, вибити там двері та взяти участь у бійках з представниками Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" показала, як видаляти "ракову пухлину" з тіла України - Соскін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

314

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути