Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2013 17:51

Продан хоче повернути нардепів на землю, скасувавши їхні пільги

Продан хоче повернути нардепів на землю, скасувавши їхні пільги
Фото: Любов Карнарук

Попереднє скликання депутатів прийняло антинародні й антиукраїнські закони.

Таку думку висловила в Черкасах народний депутат України від "УДАРу" Оксана Продан.

"Чим більше ми з ними ознайомлюємося, тим більше в цьому переконуємося. Обранці віддали кримінально-процесуальний кодекс. Тепер міліціонер може зайти в квартиру чи будинок без присутності господарів, залишивши на видному місці копію ордера про обшук. Бо кодексом передбачене таємне проникнення в помешкання", - пояснила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не треба звалювати на політичні репресії - колишня дружина Власенка

Такі рішення з 1 січня цього року перетворили Україну в поліцейську державу, переконана Продан.

"Це ж саме стосується і закону про паспорти, куди будуть внесені біометричні дані власників. А чого вартий закон про оподаткування нерухомості. Коли на підставі якихось документів держреєстратор може визнати право власності. А ті люди які ще не в реєстрі, хоч і мають на руках право власності на житло, в якийсь момент дізнаються, що квартира їм уже не належить. Проти людей і урядовий законопроект, який передбачає мінімізацію готівкового обігу. Навіть якщо не декларувати доходи, держава знатиме витрати кожного. В економічно розвинених країнах розплачуватися не готівкою, це зручно. Але в нас це заганяння людей під ковпак майбутньої поліції. Тому заяви урядовців про перейменування цієї служби є логічними", - наголосила депутат.

За бюджет 2013 року попередні депутати проголосували за умови відновлення їм пільг, сказала Продан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко розповів, що основна мета Кузьміна і Портнова — заарештувати його

"Я впевнена, що ми їх відмінимо. Бо наші законопроекти передбачають повернення депутатів на "землю", відмінивши соціальну пенсію для президента, уряду і депутатів. Тільки так вони будуть працювати для людей, які їх вибрали. Бо попередні проекти не приймалися через те, що депутати завжди знаходили тих громадян, яким пільги дійсно потрібні. А тепер мова йде конкретно про президента, уряд і депутатів. Тепер відмовок у прийнятті закону не буде. І нехай отримують таку саму пенсію, яку вони забезпечили громадянам. А коли уряд забезпечить нормальною пенсією простих людей, тоді й чиновники її матимуть, - наголосила народний депутат. – Ще ми внесли законопроект щодо закриття офшорної зони Кіпру, отієї "індійської корови", яку не можна чіпати".

Всього "ударівці" внесли 118 законопроектів.

Зараз ви читаєте новину «Продан хоче повернути нардепів на землю, скасувавши їхні пільги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути