понеділок, 21 січня 2013 13:52

Власенко розповів, що основна мета Кузьміна і Портнова — заарештувати його

Народному депутату, захиснику екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергію Власенку загрожує до 7 років ув'язнення.

Про це він розповів на прес-конференції в Києві.

За його словами, проти нього вже порушено кілька кримінальних справ. Про це свідчить ухвала Печерського районного суду, датованого 16 січня 2013 року.

"Кримінальні справи, які порушені — стосуються, нібито невиконання мною судового рішення по цивільній справі. Також, інша кримінальна справа стосується вчиненню мною дій, які кваліфіковані, як розбій", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" вимагають проведення позачергової сесії Ради

Він додав, саме по статті за розбій його можуть найближчим часом заарештувати. Він додав: "Чому саме розбій? Бо ця стаття передбачає сім років ув'язнення, і за нею можна арештувати одразу, тому основна мета Кузьміна і Портнова, на сьогоднішній день — подати подання до ВР (щодо позбавлення депутатського мандату — ред.), отримати згоду ВР та заарештувати мене".

Також він показав оригінал квитанції за 26 грудня 2012 року, в якій йдеться про сплату ним боргу, за яким відкрито кримінальну справу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зі справою Щербаня влада пішла ва-банк і при вмілій "грі" опозиції може втратити все - ескперт

Відповідаючи на запитання, хто в разі його арешту буде захищати права Тимошенко, він сказав, що поки це питання це питання не обговорював. Він також припустив, що заарештувати його можуть за три тижні.

Наприкінці прес-конференції журналістка задала Власенку питання, що він відчуває перед можливим арештом. У відповідь на це Власенко продемонстрував середній палець. Він наголосив, що цей жест адресується не журналістці, а владі.

 

Зараз ви читаєте новину «Власенко розповів, що основна мета Кузьміна і Портнова — заарештувати його». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути