Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2013 12:07

"Регіонали" вимагають проведення позачергової сесії Ради

"Регіонали" вимагають проведення позачергової сесії Ради
Володимир Олійник. Фото: ckpr.com.ua

Позачергова сесія парламенту має дати відповіді на ряд питань щодо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це заявив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Олійник, передає прес-служба політичної сили.

Щодо подій у харківській лікарні, де перебуває екс-прем'єр, народний депутат зауважив, що інформація, яку з цього приводу надає опозиція, відрізняється від інформації керівництва пенітенціарної системи. "Відеокамери встановлені там, де і повинні бути встановлені, відповідно до закону", - зазначив він, додавши, що влада відповідальна за життя і здоров'я засуджених.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська делегація в ПАРЄ досі не обрала собі голови

Водночас, на його думку, "ці події (пов'язані з Ю. Тимошенко. – Ред.) відбуваються лише за однієї причини – все максимально робиться для того, щоб уникнути судового розгляду по двох дуже важливих питаннях: сплаті податків і, безперечно, причетності до вбивства Щербаня".

Володимир Олійник також звернув увагу на те, що обвинувачувана сторона, якщо вважає себе невинуватою, має бути зацікавленою у розгляді справи в суді. "Будь-який громадянин, який бачив би, що немає доказів причетності, вимагав би суду". "Необхідно, щоб суд дав оцінку", - зауважив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пшонка розповів дипломатам про причетність Тимошенко до вбивства Щербаня

"І коли з'явилась ініціатива опозиції щодо позачергової сесії, я зробив офіційну заяву, що не лише це підтримую, а й вимагаю цього. І підпишусь під цим, якщо не буде вистачати 150 підписів (для проведення позачергової сесії. – Ред.)", - повідомив він.

На його переконання, проведення позачергової сесії ВР потрібне для того, щоб було публічно надано інформацію щодо лікування Ю. Тимошенко, ведення відеоспостереження, а також відповідних кримінальних справ.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" вимагають проведення позачергової сесії Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути