Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2013 15:38

Все, на що ставиться тавро Ющенка - матиме негативне ставлення суспільства - експерт

Все, на що ставиться тавро Ющенка - матиме негативне ставлення суспільства - експерт
Фото: glavcom.ua

Повернення колишнього президента Віктора Ющенка в якості реального лідера країни буде невдалим, а можлива новостворена партія матиме приблизно такий рейтинг, як і партія "Наша Україна".

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав експерт корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика" Костянтин Матвієнко.

Політолог переконаний, що повернення Ющенко у велику політику не можливе, і тому будь-які спроби колишнього президента будуть невдалими. "Не можливе повернення Ющенка в якості реального лідера країни, процес буде невдалим. Ця партія матиме приблизно такий самий рейтинг, як і партія "Наша Україна", позаяк рейтинг партії "Наша Україна" - це віддзеркалення рейтингу Ющенка", - висловив думку Матвієнко з приводу можливого створення нового проекту колишнім президентом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко розповів, що основна мета Кузьміна і Портнова — заарештувати його

Зокрема, він додав, що через тавро Ющенка, будь-який проект не має шансів війти до вищої ліги, оскільки не матиме підтримки суспільства.

"Все, на що ставиться тавро Ющенка - матиме абсолютно негативне ставлення суспільство. Тому, будь-які намагання Ющенка "під себе" створити проект — не мають жодного сенсу", - висловив думку політолог.

Окрім того, відповідаючи на питання про причини таких дій, політолог висловив думку, що йому не цікаво вдаватися в аналіз подібної поведінки колишнього президента.

В засобах масової інформації з'явилась інформація, що колишній президент України Віктор Ющенко після провалу "Нашої України" на парламентських виборах 2012 року готує створення нової політичної сили, причому партія буде відсторонена від цього процесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" наполягатиме на скликанні позачергової сесії ВР щодо Тимошенко

Нагадаємо, в кінці минулого року, партія "Наша Україна" знову виявилася залучена в скандал, пов'язаний з невиплатою грошей активістам - після парламентських виборів представники штабів НУ в декількох містах заявили, що лідер партії, колишній президент Віктор Ющенко "кинув" їх на гроші.

Зараз ви читаєте новину «Все, на що ставиться тавро Ющенка - матиме негативне ставлення суспільства - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути