четвер, 05 лютого 2009 09:41

Про Януковича зняли фільм (ФОТО)

Неофіційна правда про дитинство людини N1 в Партії регіонів Віктора Януковича, невідомі раніше факти його біографії, зустрічі з "непротокольними" очевидцями, раритетневідео- і фотодокументи - все це буде показане в документальному фільмі "Лідер", який вийде на телеканалі ТРК "Україна" 8 лютого.

Як повідомляє сайт Донецького обласного відділення Партії регіонів, фільм про життя Януковича починає цикл розповідей про життя лідерів країни.

"Нас, як документалістів, у меншій мірі цікавила, назвемо так - "газетна", щохвилинна інформація: хто з ким дружить, хто кому протистоїть", - сказав один з творців фільму Олександр Балабан.

"Нас більше цікавить людина як така. Нам було цікаво проаналізувати його біографію, подавши на суд глядачів свій погляд на цю людину - цілком можливо, відмінний від тих оцінок і тих трактувань, що були раніше", - відзначив Балабан.

У фільмі буде розказано, де насправді пройшли дитячі роки Януковича, яка ціна його вченим ступеням і чому насправді він в 2004-му відмовився від президентства.

Автори фільму - режисер театру і кіно Олександр Балабан та режисер і оператор Олександр Радинський.

ТРК "Україна" входить в медіа-холдинг групи компаній СКМ, яким володіє народний депутат Рінат Ахметов.

За матеріалами: From-Ua, Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Про Януковича зняли фільм (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути