Ексклюзиви
субота, 02 квітня 2011 09:41

Прізвище Тимошенко у ЄС нікого не цікавить - Грищенко

Прізвище Тимошенко у ЄС нікого не цікавить - Грищенко

Прізвище Тимошенко в практичній площині в Брюселі нікого не цікавить.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів розповів міністр закордонних справ Костянтин Грищенко

На його думку остання поїздка Тимошенко в Брюсель- "це намагання знайти за межами України тих, хто не знає реального стану справ тут, і показати себе, як єдину можливість здійснити те, чого не вдалось їй здійснити протягом тих років, коли вона перебувала при владі".

"Але в третій раз довіри, коли не виконуються попередні обіцянки і зобов'язання, коли не реалізовуються попередні можливості, уже не буває", - заявив Грищенко.

Грищенко також переконаний, що дискусії між елітами мають відбуватися всередині країни, "а назовні треба максимально сприяти досягненню тих цілей, які ставить держава в цілому".

"Ми маємо бути об'єднані, щоб в Брюсселі говорити про позитив України", - зазначив він.

"Просто намагатись через зовнішній фактор збільшити свій рейтинг - це, по-перше, не ефективно. Друге - насправді шкодить державі, і третє – не дозволяє політику, який виступає з цією платформою насправді сприйматись серйозно нашими партнерами, оскільки вони самі це робити не дозволяють", - заявив Грищенко.

Коментуючи заяву Тимошенко про те, що з 70-ти пунктів порядку денного асоціації з ЄС виконано лише 7, Грищенко заявив, що "Юлія Володимирівна має, мабуть, кращу математичну освіту, але мабуть не дуже уважно читає, чи знайомиться з реальною справою".

Зараз ви читаєте новину «Прізвище Тимошенко у ЄС нікого не цікавить - Грищенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути