четвер, 26 листопада 2020 17:48

Президента лякали переформатуванням уряду під інтереси Коломойського - "слуга"

Президента лякали переформатуванням уряду під інтереси Коломойського - "слуга"
Президент відхиляв пропозиції щодо коаліції, каже нардеп.

Президента Володимира Зеленського намагалися заманити на коаліцію з "За майбутнє". Про це розповів народний депутат зі "Слуги народу" Єгор Чернєв.

"Я хоч і не особливо близькій до Офіса президента, але з того, що чув, - не так давно президента намагалися заманити в коаліцію з "За майбутнє". Це було перед виборами, коли ще не були зрозумілі розклади, і багато хто думав, що "За Майбах" візьмуть велику кількість мандатів і будуть впливовими у регіонах. І президента лякали: мовляв, давайте заходите в коаліцію - переформовуватиме уряд в інтересах товариша Коломойського", - розповів нардеп Цензор.НЕТ

"Наскільки мені відомо, президент відхиляв усі такі пропозиції", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Майбах" з ОПЗЖ і відставка КС: Зеленський з'явився у вечірньому телеефірі

"Я не відкрию Америку, сказавши, що всередині "Слуги народу" є група впливу пана Коломойського. Але вона тримається відокремлено. Звичайно, намагається "качати" ситуацію всередині, але всі розуміють, хто ці люди і як вони зайшли в парламент", - розповів нардеп.

За словами Чернєва, "вони зайшли через мажоритарні округи. Жодного цього слуги Коломойського у списку не було".

"На жаль, люди проголосували за таких персонажів. І ми отримали те, що маємо. При цьому всього цих людей, за різними оцінками, 30-40-45 - у цьому діапазоні", - розповів нардеп і додав, що "загальна кількість "загону Коломойського" - приблизно 65 осіб".

На місцевих виборах найбільше депутатських мандатів отримала "Слуга народу" - 17,59%. "Батьківщина" отримала 12,39 %, ОПЗЖ - 11,75%, "За майбутнє" - 11,42%, повідомила ЦВК.

Зараз ви читаєте новину «Президента лякали переформатуванням уряду під інтереси Коломойського - "слуга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути