субота, 26 липня 2008 17:16

Президент звільнив глав 8 районів

Президент України розпорядженнями від 25 липня звільнив декількох голів районних державних адміністрацій. Розпорядження опубліковане на офіційному сайті глави держави 26 липня.

Своїми указами Віктор Ющенко звільнив від тимчасового виконання обов"язків глави Новоміргородськой РДА Кіровоградській області Ольгу Барвінок, Вячеслава Семенова з посади голови Царічанськой РДА Дніпропетровській області, Василя Скрипника з посади голови Казанкивської РДА Миколаївської області, Сергія Снісаренко з посади голови Дніпропетровської РДА Дніпропетровської області.

Також президент звільнив Геннадія Могілея з посади голови Компанієвськой РДА Кіровоградській області, Олександра Жарова з посади голови Пятіхатськой РДА Дніпропетровської області, Анатолія Швеца з посади голови Врадіївської РДА Миколаївської області, Романа Чухнова з посади голови Миколаївської РДА Миколаївської області. Глави РДА звільнені за неналежне виконання службових обов"язків, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Президент звільнив глав 8 районів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути