Ексклюзиви
четвер, 05 жовтня 2017 14:38

Президент пропонує узаконити федералізацію України - Юрій Левченко

Президент пропонує узаконити федералізацію України - Юрій Левченко
Нардеп-свободівець Юрій Левченко заявив, що "Опозиційний блок" відстоює інтереси Росії в Україні. Фото: From-ua.com

Ще в минулому скликанні Верховна Рада фактично запровадила в Україні федералізацію, коли було в нелегітимний спосіб проголосовано Закон про особливий порядок місцевого самоврядування на окупованих територіях. Тепер президент хоче надати федералізації юридичний статус. Про це 5 жовтня 2017 року під час засідання комітету ВРУ з питань безпеки й оборони заявив народний депутат України свободівець Юрій Левченко.

Водночас на акції протесту проти узаконення Мінських угод, яка зібралася перед парламентом, націоналіст розповів про те, хто в комітеті голосував за законопроекти №№7163 і 7164. За його словами, серед тих, хто підтримав президентські ініціативи, були й колишні ставленики Януковича.

"Якщо екс-"регіонали" голосують за законопроекти, всім зрозуміло, кому вони на руку. Адже очевидно, що "Опозиційний блок" і подібні до нього партії відстоюють інтереси Росії в Україні й вигідні лише їй", – заявив Юрій Левченко.

Також свободівець закликав громаду приєднуватися до протесту проти узаконення мінських угод. Як зазначив Юрій Левченко, на жаль, є висока ймовірність того, що "без тиску громади ці зрадницькі речі парламент може підтримати".

Зараз ви читаєте новину «Президент пропонує узаконити федералізацію України - Юрій Левченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути