Ексклюзиви
середа, 18 грудня 2013 15:45

Президент не довіряє найближчому оточенню - Матвієнко

Президент не довіряє найближчому оточенню - Матвієнко

Поїздка Януковича до Москви означає, що ми йдемо в Митний союз. Підписана вчора угода хай і не показує прямого вступу, але це адаптація української економіки під Росію. Глава держави про це не заявляє, щоб не збунтувати народ на Майдані. Про це у своєму блозі на Gazeta.ua написав екс-нардеп Анатолій Матвієнко.

"Президент зараз у глухому куті, бо навіть між ним і його найближчим оточенням нема довіри. Янукович боїться не тільки за ситуацію в Києві, а й за свої статки за кордоном. Але й інших олігархів цікавлять статки. Тому вони готові "кинути" один одного. Для президента маю три основні поради: прийняти політичне рішення йти в Європу. Підписати Угоду про асоціацію. І перестати дурити народ. Майдан створив йому неймовірно добре тло, до України повернулися з симпатією і бажанням допомогти. Цей настрій потрібно використати", - пише політик.

Нагадаємо, 17 грудня у Москві президент України Віктор Янукович та президент Росії Володимир Путін домовилися про те, що Росія знижує для України ціну за газ із $400 до $268,5 за тисячу кубометрів та надає кредит у $15 мільярдів.

Зараз ви читаєте новину «Президент не довіряє найближчому оточенню - Матвієнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути