середа, 18 грудня 2013 14:25

"Янукович має сказати, в обмін на що Росія дала Україні знижку на газ" - Яценюк

"Янукович має сказати, в обмін на що Росія дала Україні знижку на газ" - Яценюк
Фото: sat-expert.com

Після підписання угоди про 30-відсоткову знижку на російський газ, яку Віктор Янукович підписав із Володимиром Путіним 17 грудня в Москві, тарифи на житлово-комунальні послуги мають бути знижені на 30 відсотків. Про це заявив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

"Ми приймаємо те, що Янукович домовився про зниження ціни на газ на 30 відсотків. Але за однієї умови. Якщо з 1 січня ціна на газ буде на 30 відсотків меншою, це означає, що уряд  Януковича повинен на 30 відсотків зменшити тарифи на всі житлово-комунальні послуги. Тоді ми відчуємо, що це правда", - сказав він.

"Знаю тільки одне місце, де є безкоштовний сир. Це — мишоловка. Ми хочемо почути, що Янукович віддав за те, щоб отримати від Росії 15 мільярдів доларів і 30-відсоткову знижку на газ. Це не просто великі гроші, а дуже великі гроші. Просто так Росія нам би цього ніколи не дала.

"Як Янукович повернеться, ми хочемо побачити, які документи він підписав у Москві. Хочемо заявити: жоден документ, який суперечить європейській інтеграції не пройде процедуру голосування у парламенті. Ми наглухо заблокуємо Верховну Раду і не дамо Януковичу можливості протягнути антиєвропейські угоди, якщо такі він підписав у Москві", - додав Арсеній Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович має сказати, в обмін на що Росія дала Україні знижку на газ" - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути