Ексклюзиви
середа, 18 грудня 2013 11:08

Тягнибок лякає Януковича різкою від Святого Миколая

Тягнибок лякає Януковича різкою від Святого Миколая
Фото: obozrevatel.com

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк для відставки уряду Миколи Азарова зібрав 217 підписів. Про це він розповів вчора на столичному Майдані Незалежності під час 4 Народного Віче.

"Два тижні тому ми намагалися відправити уряд у відставку. Але тоді нам не вдалося це зробити. Та ми на цьому не зупинилися і зараз працюємо по-новому. Під постановою про відставку ганебного уряду Азарова вже зібрано 217 голосів", - сказав він.

"Для відставки Азарова нам не вистачає 9 голосів. Коли будемо мати 226 підписів, вони стануть додатковою підставою для Віктора Януковича підписати указ про відставку уряду, не чекаючи рішення парламенту", - додав Арсеній Яценюк.

Він також нагадав, що мітинги на центральній площі столиці тривають вже 26 днів.

"За ці 26 днів змінили імідж України. На нас дивляться по-іншому, нами захоплюються. Сьогодні  у Мюнхені 5 тисяч німців вийшли підтримати Україну", - сказав він.

"19 грудня зустрінемо на майдан свято Миколая. Подаруємо Януковичу папір у ручку, нехай пише заяву про відставку. А якщо не знає, як писати, ми самі напишемо,а  він нехай підписує. А як не напише заяви, то Миколай принесе йому різку", - додав до слів Яценюка лідер "Свободи" Олег Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок лякає Януковича різкою від Святого Миколая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути