середа, 10 лютого 2010 08:06

Прем"єром може стати Яценюк

Прем"єром може стати Яценюк

Депутат Арсеній Яценюк розглядається як кандидат на посаду прем"єра від фракції НУ-НС у разі створення коаліції з Партією регіонів.

Як повідомляють джерела Української правди, у вівторок лідер фракції НУ-НС Микола Мартиненко в ході політради блоку запропонував Яценюка як можливого кандидата.

За словами джерел, кандидатура Яценюка не викликала категоричних заперечень.

Водночас частина депутатів нагадала, що досі залишається чинною коаліція НУ-НС з БЮТ та Блоком Литвина, тому до її розпаду обговорювати нового прем"єра некоректно.

Під час засідання вирішили делегувати депутата Анатолія Матвієнка на переговори з Яценюком.

Про можливе прем"єрство Яценюка у разі перемоги Віктора Януковича заявляв і перший віце-спікер Верховної Ради "регіонал" Олександр Лавринович.

Також ініціатором прем"єрства Яценюка на початку 2009 року виступав "бютівець" Микола Томенко. Він пропонував таку формулу: Тимошенко - президент, Яценюк - прем"єр-міністр, Литвин - голова Верховної Ради.

Раніше Яценюк казав, що не буде прем"єром ні в кого з можливих переможців президентських виборів. За його словами, піти до когось главою уряду означає продати голоси людей і бути політичною повією.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єром може стати Яценюк ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути