Ексклюзиви
понеділок, 08 лютого 2010 10:31

Янукович збирається разом з Тігіпком і Яценюком будувати країну

Янукович збирається разом з Тігіпком і Яценюком будувати країну

Кандидат в президенти України Віктор Янукович заявляє, що Сергій Тігіпко і Арсеній Яценюк можуть опинитися в його команді.

"Я упевнений в тому, що суспільство, наші виборці показали в першому турі високий запит на нові обличчя. І Сергій Тігіпко, і Арсеній Яценюк, я упевнений в цьому, мають великий шанс бути в числі тієї команди, яка об"єднає Україну, і будуватиме разом зі мною нашу країну", - сказав Янукович в ефірі телеканалу "Інтер" в неділю увечері.

"Я упевнений в тому, що на цьому шляху приєднається ще багато нових осіб, і досвідчені кадри, які показали можливості ефективно працювати", - сказав він.

Янукович ще раз підтвердив наміри негайно розпочати переговори щодо створення нової коаліції в парламенті.

"Я з повагою ставлюсь до всіх виборців, і моє завдання, як майбутнього президента, буде об"єднати країну. І я постараюся працювати так, щоб знайти їхню підтримку. Я працюватиму на всю країн, на всіх виборців", - сказав Янукович.

Він підкреслив, що має намір шукати підтримку і у тих виборців, які голосували за тих кандидатів в президенти, які не увійшли до другого туру.

"Це буде велике завдання, і над цим завданням мені потрібно буде працювати, шукаючи підтримку, союзників... А найголовніше - переконливо і ефективно працювати", - підсумував політик.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Янукович збирається разом з Тігіпком і Яценюком будувати країну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути