четвер, 12 квітня 2007 08:18

Голова Донецької облради: Прапори "Донецька республіка" - провокація "помаранчевих"

Прапорів з російським орлом і написом "Донецька республіка" в Донецьку немає, і не було. Це провокації з боку "помаранчевих". З такою заявою виступив голова Донецької обласної ради Анатолій Близнюк в ефірі програми "Точка зору" (Перший національний канал).

"У Донецьку ви такого не побачите, - відповів Блізнюк на запитання ведучого, яким чином сьогодні на мітингу на захист Верховної Ради опинилися прапори "Донецької республіки".

"У нас такого ніхто не робить. Це провокація з помаранчевого табору", - сказав голова обласної ради.

Нагадаємо, що вчора 300 молодиків від громадської організації "Донецька республіка" брали участь в столичних мітингах. За словами лідера "Республіки" Олександра Цуркана, донецька громадська організація "Донецька республіка" виступає за федеральне перевлаштування України і регулярно проводить в Донецькій області свої акції.

Цуркан також сказав, що делегація від його організації присутня в Києві вже давно, практично з початку масових акцій в столиці, в яких вони раніше брали участь серед інших прихильників правлячої коаліції.

Як стверджує глава "Донецької республіки", представники організації живуть в Києві за рахунок "республіканської" скарбниці. Сам же лідер перебуває в Донецьку, звідки і координує дії організації, пише Острів.

Зараз ви читаєте новину «Голова Донецької облради: Прапори "Донецька республіка" - провокація "помаранчевих"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути