понеділок, 10 лютого 2014 00:28

Спецтема: Євромайдан - нова революція України?

"Правий сектор" заявив про готовність поговорити з владою "мовою сили"

"Правий сектор" заявив про готовність поговорити з владою "мовою сили"
Фото: www.facebook.com

"Правий сектор" заявив, що процес звільнення затриманих мітингувальників відбувається досить мляво, а тому організація не може давати гарантії щодо продовження перемир'я.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош.

Громадський діяч, зокрема, розкрив нинішнє бачення поточної ситуації в країні і перспектив боротьби правих радикалів.

"Більшість наших вимог не була виконана у достатній мірі. Режим продовжує звільняти заручників, але робить це дуже повільно", - зазначив він.

Ярош зауважив, що затриманим лише змінюють запобіжний захід, а не звільняють від кримінальної відповідальності.

"У зв'язку тим, що режим не йде на компроміс і нерідко збільшує власну нахабність, ми звертаємось до українського народу, а також закликаємо опозицію, самооборону, Автомайдан, воїнів-афганців та усіх інших суб'єктів протесту приготуватися до загальнонаціональної мобілізації з перспективою подальшого блокування урядового кварталу", - наголосив націоналіст.

Крім того, він закликав "здібних до силового протистояння патріотів" приєднуватися до лав "Правого сектору".

"Командири місцевих загонів "Правого сектору" мають провести ретельну структуризацію наявних у розпорядженні людських ресурсів, провести вишколи і приготуватися до мобілізації. Ми повинні бути готовими у найближчий час повністю заблокувати роботу центральних органів нинішнього режиму. Говорімо з режимом тією мовою, котру він розуміє — мовою сили!" - заявив Ярош.

Громадський діяч також нагадав про основні стратегічні цілі організації: відставка Януковича, проведення дострокових президентських та парламентських виборів, утвердження Національної ідеї в якості фундаменту державотворення, заборона Партії регіонів та Компартії, люстрація, обмеження впливу олігархії.

"Закликаємо усіх, хто хоче перемоги Національної революції, припинити орієнтуватися на думку Заходу, як головну запоруку нашої перемоги. Наша доля у наших руках. Нехай Захід думає, з ким краще співпрацювати — із законним господарем нашої країни чи з режимом, якому лишилося жити зовсім недовго", - підкреслив націоналіст.

Зараз ви читаєте новину «"Правий сектор" заявив про готовність поговорити з владою "мовою сили"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути