четвер, 22 травня 2008 10:31

ПР: Відключення у Донецьку гарячої води - "спецоперація" Тимошенко

Донецька обласна організація Партії регіонів, посилаючись на дані своїх прихильників, заявила, що вчора були опломбовані всі котельні Донецька.

Згідно з о заявою прес-служби облорганізації ПР, житлові будинки і об"єкти соціальної інфраструктури залишилися без гарячої води.

Ця "спецоперація", відзначають регіонали, була проведена структурами "Нафтогазу" з санкції прем"єр-міністра Тимошенко. Посилаючись на дані прихильників прес-служба регіоналів відзначила:

"Офіційна причина - заборгованість донеччан за спожитий газ. Формально все виглядає ринково. Проте, хочеться нагадати, що за всю історію незалежності жоден уряд не дозволяв собі такого відношення до власного народу і завжди знаходив можливість вирішувати цю непросту проблему.

Від дій Тимошенко по відношенню до Донецької області віддає духом горезвісного "колючого дроту", в який вона хотіла загорнути Донбас.

Ми не виключаємо і того, що наступним кроком Тимошенко буде проведення PR-акції, направленої на дискредитацію органів місцевого самоврядування Донецької області з тим, щоб виставити їх головними винуватцями цієї ситуації".

Прес-служба Донецкой облорганізації ПР також висловила впевненість, що жителі області розберуться у "хитромудрих інтригах Тимошенко і вже сьогодні знають, хто є головним винуватцем провальної економічної політики, газових проблем, астрономічного зростання цін і масового зубожіння людей".

Нагадаємо, що сьогодні о 14:30 під головуванням Віктора Януковича відбудеться екстрене засідання опозиційного уряду.

Минулого тижня Янукович заявив, що вважає свою політсилу поганою опозицією, і відзначив що вона готова до позачергових парламентських виборів, пише Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «ПР: Відключення у Донецьку гарячої води - "спецоперація" Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути