пʼятниця, 13 липня 2018 13:17

З'явилося відео, як євробляхери спіймали сина Порошенка

З'явилося відео, як євробляхери спіймали сина Порошенка
Протестувальники зустріли сина Петра Порошенка. Фото: "Радіо Свобода"

Син Порошенка Олексій зустрівся з "євробляхерами", які блокують Верховну Раду з 11 липня. Відео інциденту з'явилось у мережі.

Відео починається з того, що мітингувальники "затискають" сина Порошенка біля будівлі. Мітингувальники оточують Олексія. В цей час хтось із його охорони каже "викликайте поліцію". Натомість мітингувальники роблять спроби заблокувати вихід Порошенку. У натовпі говорять - "а чого він руки розпускає", "а мені все одно хто це" , "а навіщо тікати".

Для того, щоб отримати відповіді, кличуть до місця сутички побільше своїх прихильників.

Основне питання до Олексія Порошенко - чому не був прийняли закон про зниження акцизу на розмитення європейських автівок.

За словами Порошенка, як член комітету з податкової політики на комітеті голосував за винесення законопроектів про легалізацію авто з іноземною реєстрацією. Він пообіцяв, що завтра буде засідання, на якому буде розглядатися цей закон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада взялась за євробляхи

Сьогодні Верховна Рада ухвалила закон, який дозволить частково знизити акциз на розмитнення автівок. За закон "Про внесення змін до Податкового кодексу щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів" проголосували у першому читанні.

Зараз ви читаєте новину «З'явилося відео, як євробляхери спіймали сина Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути