неділя, 02 червня 2013 20:44

"Потрібен один великий мітинг, останній штурм" – під Київрадою закликали до мобілізації
10

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

Сьогодні під будівлею Київської міської державної адміністрації під час мітингу людей закликали мобілізуватися, згуртуватися задля одного вирішального штурму Київради.

"Ми зібралися тут не для того, щоб розповідати один одному, який поганий Попов чи Герега. А для того, щоб розповідати всім, що ця бандитська влада має піти, – звернувся до мітингувальників громадський активіст Єгор Соболєв. – Наш план – зібрати достатню кількість людей у Києві, які зможуть викинути цю владу з кабінетів. Із сьогоднішнього дня ця влада перебуватиме у Київраді незаконно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Київраді залишилося 0 днів" - пікетувальники прийшли на мітинг з дітьми

Людей закликали залишати контактні дані: номери телефонів, адреси електронної пошти, сторінок у соцмережах тощо.

"Гучних слів, маленьких мітингів, гнівних фейсбук-дописів досить. Нам треба піти по своїх сусідах. Кожна людина, яка готова далі піднімати місто, має пояснювати своєму сусіду, що поки він не прийде і не винесе за шкірку цю владу, нічого не зміниться. Ми маємо мирно, спокійно, але назавжди викинути цю "київзраду". "Київрзраду" – геть!", – заявив Соболєв.

Він наголосив на необхідності створення нових правил, які б унеможливили повернення до влади нинішніх посадовців.

Активіст також підкреслив, що штурмувати владу треба один, але остаточний раз.

"Ми маємо піти на штурм тоді, коли будемо готові. На вулицях має бути достатньо людей, щоб жодному міліцейському генералу не прийшла в голову думка віддати наказ. Тому наше завдання більше не гратися в штурми, не гратися в акції, які не дають результату. Нам потрібен один великий мітинг, один останній штурм, після якого ці люди не повернуться у свої кабінети", – зазначив Соболєв.

Зараз ви читаєте новину «"Потрібен один великий мітинг, останній штурм" – під Київрадою закликали до мобілізації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

210

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути