понеділок, 03 жовтня 2011 19:10

Потерпілий у справі Пукача не з'явився у суд через обмащені вишневим варенням штани

Потерпілий у справі Пукача не з'явився у суд через обмащені вишневим варенням штани

Журналіст, через якого Печерський райсуд Києва переніс на 6 жовтня розгляд кримінальної справи за обвинуваченням Олексія Пукача в убивстві Георгія Гонгадзе, не потрапляв у ДТП.

"Це взагалі дурня якась. Нічого серйозного не сталося, а всі знайомі переживають. Мама у сльозах дзвонить, питає, чи живий я і чи все гаразд", - обурюється журналіст Олексій Подольський, 54 роки.

Він виступає потерпілим у справі проти генерала Пукача. Сьогодні адвокат іншої потерпілої - Лесі Гонгадзе - Андрій Федур, повідомив, що Подольський потрапив у ДТП, через що засідання довелось перенести. Подробиць інциденту Федур не повідомив, як і того, в якому стані перебуває Подольський.

"Так, була ДТП: маршрутку, в якій я їхав на суд, зачепила якась "легківка". Нічого серйозного не сталося, хоча людей у маршрутці, звісно, хитнуло, - розповів Подольський кореспонденту Gazeta.ua. - Біля мене стояла бабуся з пакетом. У торбі була банка з варенням. Коли маршрутку стукнули, банка розбилась об моє коліно. В результаті всі штани у варенні... Вишневому".

Подольський вирішив поїхати додому перевдягнутись і повідомив суд, що затримається.

"Натомість суддя переніс справу, а Федур висловився настільки плутано, що преса написала так, наче зі мною сталося хтозна що", - додав журналіст.

Зараз суд над Пукачем перейшов до фази запитань обвинуваченому. Скоро надійде черга Подольського. 9 червня 2000-го його викрали, коли він повертався додому з роботи, вивезли до лісу під Прилуками й жорстоко побили. Серед організаторів та виконавців викрадення був генерал Пукач.

Зараз ви читаєте новину «Потерпілий у справі Пукача не з'явився у суд через обмащені вишневим варенням штани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути