вівторок, 06 листопада 2012 15:48

Постанову опозиції про фальсифікації на виборах назвали неконкретною та вибірковою

Постанову опозиції про фальсифікації на виборах назвали неконкретною та вибірковою
Фото: lb.ua

Нардеп Сергій Міщенко готовий брати участь у роботі тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування обставин встановлення результатів виборів на деяких проблемних  округах. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У разі перевиборів кандидати від опозиції можуть набрати ще більше голосів - експерт

"Я готовий показати всі матеріали та факти порушень, які були на моєму виборчому окрузі.  Комісія повинна працювати.  Не має значення, як називається постанова, і який вона містить текст. Опозиція хотіла, аби проголосували її постанову, де є конкретні прізвища. А чому там лише один губернатор Миколаївської області? Чому немає Черкащини, Київщини чи Києва? Може, спеціально не вписали. Не знаю. Але ця постанова неконкретна і вибіркова", - зазначив політик.

Говорячи про те, чому президент Віктор Янукович не реагує на заяви про фальсифікації та події на проблемних округах, Міщенко наголосив: "Він мовчить, тому що всі фальсифікації робить влада. Він що, буде своїх карати? Ворон ворону око не виклює. Насправді ж мав би показати українській спільності, міжнародним інституціям та всьому світу те, що він – керівник держави і може покарати своїх. Янукович повинен продемонструвати, що знаходиться над процесом, і можу зачистити всіх фальсифікаторів. Він знає, хто це. Треба звільнити губернаторів, навіть посадити певних членів окружних виборчих комісій та тих, хто порушував виборче законодавство".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднана опозиція вже не хоче перевиборів і погрожує визнати вибори недійсними

Нардеп зауважив, що Янукович хоче йти на президентські вибори у 2015 році. "Тому зараз має показати всій країні, що не має відношення до фальсифікацій, що він вище за це все. Тоді йому будуть довіряти. Якщо цього не зробить, довіри не буде", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Постанову опозиції про фальсифікації на виборах назвали неконкретною та вибірковою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути