неділя, 13 листопада 2011 18:33

Після скасування віз українці вдвічі частіше їздять в Ізраїль

Після скасування віз українці вдвічі частіше їздять в Ізраїль

За дев'ять місяців після вступу в дію Угоди про взаємне скасування віз кількість українців, які відвідали Ізраїль, та ізраїльських громадян, які відвідали Україну, зросла майже вдвічі порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Про це йшлося під час зустрічі міністра закордонних справ України Костянтина Грищенка з главою МЗС Ізраїлю Авігдором Ліберманом в рамках офіційного візиту до Ізраїлю.

У зв'язку з цим Грищенко підкреслив зацікавленість української сторони у вирішенні формальностей щодо збільшення кількості рейсів українських авіакомпаній до Ізраїлю.

Керівник українського зовнішньополітичного відомства зазначив, що "Україна та Ізраїль ведуть успішні переговори щодо створення зони вільної торгівлі, яка істотно сприятиме активізації товарообігу між двома країнами".

Грищенко також зустрівся з Президентом Держави Ізраїль Шимоном Пересом, з яким обговорив хід підготовки до запланованого найближчим часом візиту до Ізраїлю Президента України Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Після скасування віз українці вдвічі частіше їздять в Ізраїль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути