понеділок, 14 грудня 2009 13:58

Портнов розповів, хто здав "баденського" прокурора

Портнов розповів, хто здав "баденського" прокурора
БЮТівець Андрій Портнов отримав дані щодо закордонної нерухомості у заступника генпрокурора Олександра Шинальського від працівників правоохоронних органів.

Про це він розповів в інтерв"ю ТВі, повідомляє прес-служба телеканалу.

"У пошуку цих даних допомагали, в тому числі, й чесні працівники правоохоронних органів, які вже давно здійснюють нагляд за діяльністю цього заступника генерального прокурора", - сказав Портнов.

Він нагадав, що у Шинальського, окрім квартири у Баден-Бадені, також виявлено ще три об"єкти нерухомості у Ніці.

"Чому вони не задекларовані? А коли ці запитання лунають з інформацією і підтвердженими документами про те, що від бізнесменів фактично просили постійно перерахувати кошти, або нерухомість, або землю, то я бачу в цьому прямий корупційний причинно-наслідковий зв"язок", - сказав Портнов.

Як відомо, скандал навколо Шинальського розпочався зі статті Портнова та інших БЮТівців "Українській правді", у якій вони звинуватили очолювану ним Асоціацію прокурорів України у вимаганні коштів, а також виявили у заступника генпрокурора нерухомості у Баден-Бадені.

Сам Шинальській спростовував здирництво і оприлюднив декларацію, у якій значиться квартира у Баден-Бадені. Водночас пізніше Портнов оприлюднив документ, згідно з яким дружина Шинальського є співвласником фірми "Гамбетта", на яку оформлена нерухомість у Ніці.

Зараз ви читаєте новину «Портнов розповів, хто здав "баденського" прокурора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути