Ексклюзиви
вівторок, 25 жовтня 2022 20:56

Порошенко привіз десантникам мегабуржуйку – вони обіцяють ще сильніше палити ворога
8

Петро Порошенко побував у кількох підрозділах десантників
Фото: eurosolidarity.org
Петро Порошенко побував у кількох підрозділах десантників
Петро Порошенко побував у кількох підрозділах десантників
Петро Порошенко побував у кількох підрозділах десантників
Петро Порошенко побував у кількох підрозділах десантників

П'ятий президент Петро Порошенко побував у кількох підрозділах десантників. Попри рясний осінній дощ, такі зустрічі завжди зігрівають – говорить Порошенко. Тим паче коли привозиш бійцям гарні буржуйки, дрони Autel, генератори і вкрай необхідні вантажівки, пікапи й машини швидкої допомоги.

"Ми передаємо дві машини швидкої допомоги. Вчора Фонд Порошенка заплатив понад чотири мільйони гривень за унікальне медичне обладнання, яке буде встановлене саме в ці швидкі допомоги. Там буде і апарат штучної вентиляції легень, дефібрилятор, дозатори, крапельниці, все необхідне реанімаційне обладнання для того, щоб довезти пораненого до госпіталя", – пояснює п'ятий президент.

Величезна пічка, яку вже охрестили "матір'ю всіх буржуйок", викликає у бійців неабиякий ажіотаж. Десантники жартома підраховують, скільки в неї можна засунути "орків".

Насправді така велика пічка може нагріти велике приміщення. А загалом буржуйки дедалі потрібніші, кажуть у війську. "Зараз вночі вже холодно. Після такої погоди добре зайти, відігрітися, підігріти собі чашечку кави, мисочку борщу", – розповідають хлопці.

Ще одна меганеобхідна річ, яка радує в осінній дощ чи не найбільше – це спеціальна мобільна побутова установка з душовими, пральними й сушильними машинами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Аналоговнєт": Порошенко передав на аукціон "все, що залишилось від псковських десантників"

"В таку дощову погоду, як-от сьогодні, покращує настрій можливість прийняти гарячий душ, висушити одяг. Раніше комплекс для побутового обслуговування на фронті ми привезли легендарній 25-й бригаді, яка звільняла Ізюм. Теж, до речі, десантники. Тепер другу таку лазню отримають інші десантники", – пояснює Порошенко.

"Коли в тебе старий уазик, який не зміг завестися у вирішальний момент і вивезти особовий склад з-під ворожого вогню, то розумієш, що пікап у бригаді – це буквально врятовані життя твоїх побратимів", – пояснює п'ятий президент.

"І в дощ, і в сніг, і в холод ми продовжимо привозити на фронт пікапи, вантажівки DAF, карети швидкої, дрони Autel, генератори, буржуйки – саме те, що нам замовлять бійці", – зазначає Петро Порошенко.

"Ми – українці – діємо як злагоджений організм. У цьому наша сила й наша перемога", – наголошує Порошенко.

За півроку після початку широкомасштабного вторгнення російської армії Фонд Порошенка, компанія "Рошен" і волонтери ГО "Справа Громад" передали в ЗСУ допомогу на суму більш як 1 млрд 650 млн грн.

За ці кошти придбані тисячі бронежилетів і кевларових шоломів, зброя, сотні автомобілів на потреби фронту, серед них бронемашини, вантажівки й пікапи, тепловізори, сотні дронів, електрогенератори, цифрові радіостанції, старлінки, військовий одяг, турнікети, натовські аптечки, системи очистки води, засоби для будівництва.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко привіз десантникам мегабуржуйку – вони обіцяють ще сильніше палити ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути