вівторок, 17 червня 2014 08:07

Порошенко прислухатиметься до кадрових пропозицій Коломойського - експерт

Порошенко прислухатиметься до кадрових пропозицій Коломойського - експерт
Фото: podrobnosti.ua

 Політолог Сергій Таран сумнівається у тому, що кандидатуру губернатора Дніпропетровщини Ігоря Коломойського просуватимуть на посаду прем'єра.

Про це експерт сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Але він буде причетний до багатьох політичних проектів. На сьогодні Коломойський є надзвичайно популярною особистістю, яка стабілізувала ситуацію як мінімум в одному регіоні. І його вплив на майбутні призначення буде значний. Порошенко прислухатиметься до кадрових пропозицій Коломойського. Тому що ця людина впливова, має підтримку, братиме зобов'язання і відповідатиме за ситуацію. Це вже є очевидним", - сказав політолог.

Водночас, на думку Тарана, змішування політики й бізнесу не буде корисним для розвитку держави, яка потребує реформ.

"Якщо ми хочемо реформувати країну, треба серйозно розділяти бізнес і владу. Такі особистості, як Коломойський дуже потрібні. Але він повинен розуміти, що поєднання бізнесу й влади в довготривалій політичній перспективі не на користь країні. Треба, щоб політики займалися політикою, а бізнес бізнесом", - зауважив експерт.

Коментуючи пропозицію Коломойського щодо зведення муру на кордоні з Росією Таран сказав: "Такий коридор існує між багатьма країнами. Проте паркан не вирішить питання захисту країни. Кордон все одно потрібно контролювати. Основний кроком має бути те, як українська армія зможе контролювати увесь периметр кордону і чи зможе реагувати на прориви. Якщо це буде зроблено, то влада повернеться і до ідеї зведення стіни на російсько-українському кордоні".

Зараз ви читаєте новину «Порошенко прислухатиметься до кадрових пропозицій Коломойського - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути