понеділок, 18 березня 2019 16:38

Вуличними акціями Кремль хоче зірвати вибори - Порошенко

Вуличними акціями Кремль хоче зірвати вибори - Порошенко
"Путін хоче крові", - каже президент Петро Порошенко. Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко пов'язав вуличні акції зі спробою Кремля зірвати вибори. Про це він заявив на Раді регіонального розвитку у Рівному.

"Путін не погодиться, бо Кремль відмовляється виконувати взяті на себе міжнародні зобов'язання. Хоч то до свободи судноплавства у Керченській протоці, деокупація Азовського моря, Криму чи імплементація Мінських угод з виведенням російських військ з Донбасу. Ні, бо Кремль продовжує гібридну війну проти нашої держави.

А подивіться, що відбувається в останні тижні. Коли стало зрозуміло, що патріотизм і здоровий глузд українців впевнено перемагають "фейки" інформаційної війни, парад олігархічних технологій. Тому зараз набувають системного характеру силові провокації у Києві і великої кількості міст України.

Дуже комусь хочеться перевести виборчу кампанію у формат вуличних зіткнень, щоби пролилась кров", - заявив він.

"Путін хоче крові. А це вже точно не технологія. Це спроба зірвати вибори. І це точно не український сценарій. Наш український сценарій – провести прозорий і справедливий виборчий процес, забезпечити чесний підрахунок голосів. Тільки так ми зможемо продовжити курс, яким ішли 5 років", - сказав Порошенко.

Також Порошенко згадав про "безвідповідальних політиканів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відносини між Коломойським і Тимошенко були, є і будуть. Навіть якщо президентом стане Зеленський

У суботу "Нацкорпус" закидав Адміністрацію президента іграшковими свинями. Так вимагали покарати друга президента Олега Гладковського, який фігурує у журналістському розслідуванні про розкрадання в оборонній галузі.

Зараз ви читаєте новину «Вуличними акціями Кремль хоче зірвати вибори - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути