понеділок, 05 березня 2012 10:21

Порошенко давно хотів бути частиною влади – експерт

Порошенко давно хотів бути частиною влади – експерт

Політолог Михайло Погребинський не виключає, що Петро Порошенко може стати членом Партії регіонів, якщо очолить Міністерство економіки.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Це така свідома політика залучення тих, у кого взагалі є якісь ресурси. Тим більше, влада тут нічого не втрачає. Все одно якогось важливого впливу на перебіг економічної політики це Міністерство не має. Якщо Порошенко погодиться на посаду міністра, не виключено, що він може бути залучений до списку Партії регіонів", - зазначив експерт.

Погребинський вважає, що, даючи згоду на посаду міністра, Порошенко ризикує. "Якщо все буде дуже погано, він буде нести часткову відповідальність. З іншого боку, він давно хотів бути частиною влади", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо Порошенко стане міністром, він повторить долю Тігіпка - експерт

Говорячи про те, що Порошенко асоціюється із "помаранчевими", політолог наголосив: "Вже немає чіткої і зрозумілої ідентифікації "помаранчевих". Тим більше, він останній час критикував владу, але не так, як більшість опозиції. У нас зрада є прийнятною для загалу поведінкою. Він же був у багатьох політичних угрупуваннях та партіях. Перед помаранчевою революцією клявся у вірності Леонідові Кучмі. Для загалу тут нічого дивного немає. Він – один із не багатьох критиків влади, які мають політичну перспективу. Порошенко сприймається, як серйозна та розумна людина поза моральними оцінками. Він може перебирати на себе якісь функції. Не можна серйозно ставитися до таких політиків, як Сергій Соболєв, бо вони лише говорять. А Порошенко на людей справляє враження".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко торгується з Януковичем за повноваження - джерело

Зазначимо, у ЗМІ з'явилася інформація, що претендент на посаду міністра економіки Петро Порошенко може стати членом Партії регіонів і увійти в п'ятірку списку на парламентських виборах.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко давно хотів бути частиною влади – експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути