середа, 22 травня 2013 20:31

Порошенка-молодшого не пустили до бюджету Вінницької області

Порошенка-молодшого не пустили до бюджету Вінницької області
Олексій Порошенко Фото: vazhnews.com

22 травня на засіданні бюджетної комісії Вінницької облради відхилили заяву члена фракції "Батьківщина" Олексія Порошенка про включення його до складу комісії.

За словами члена бюджетної комісії Ігоря Вернигора з "Батьківщини", дане питання розглядалось наприкінці засідання.

"Раніше деякі питання вирішувались в телефонному режимі, без кворума. Тепер нарешті кворум зібрали, накопичилось більше 30 питань. Засідали з 11-ї до 16-ї. Потім голова комісії Наталія Гетце сказала, що є така заява Порошенка: "Але її не будемо розглядати, бо в комісії вже є один представник "Батьківщини", цього досить". Одноголосно, окрім мене, всі проголосували за це", - розповів він.

Ігор Вернигор зауважив, що дане питання повинна розглянути сесія.

"Тоді Гетце сказала, що Порошенко звернувся не до сесії, а до голови облради. А той доручив розглянути заяву комісії. Тепер Олексій Порошенко має написати заяву на ім'я сесії. Щоб всі депутати вирішувати, чи включати в бюджетну комісію сина Петра Порошенка. В комісії, до речі п'ятеро з фракції Партії Регіонів", - зауважив Ігор Віталійович.

Керівник вінницького обласного осередку "Батьківщини" Людмила Щербаківська впевнена, що регіонали бояться включати Порошенка-молодшого до бюджетної комісії.

"Тоді їм прийдеться визнати свою непрофесійність. А якщо ми зберемо достатньо підписів на зняття голови комісії за неодноразові порушення, то є вірогідність, що на її місце оберуть Олексія Порошенка. Регіонали не хочуть цього, бо тоді втратять контроль над бюджетними коштами", - зазначила Щербаківська.

Зараз ви читаєте новину «Порошенка-молодшого не пустили до бюджету Вінницької області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути