Ексклюзиви
понеділок, 25 лютого 2013 15:59

На Вінниччині Порошенко-молодший популярніший за батька

На Вінниччині Порошенко-молодший популярніший за батька
Олексій Порошенко отримав 77% голосів виборців на окрузі у Вінницькій області. Фото: zotov-news.blogspot.com

24 лютого у Бершадському районі Вінниччини пройшли довибори в обласну раду.

Замість Григорія Заболотного, що пішов у нардепи, переміг із величезним відривом Олексій Порошенко. Отримав 77% голосів виборців. Тоді як за його батька Петра Порошенка проголосували 71,5% вінничан на виборах 2012 року у Верховну Раду. Чинний голова Бершадської райдержадміністрації Михайло Бурлака, що висувався від Партії регіонів, отримав 18% підтримки земляків.

За словами депутата обласної ради "регіонала" Олександра Побережця, шукати причини популярності Порошенка-молодшого треба у його штабі.

"Михайло Григорович уже 40 років працює в районі. Проводив активну виборчу кампанію, зустрічався з людьми. Але його не підтримали. Грубих порушень на виборчих дільницях не зафіксовано", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Порошенко-молодший іде в депутати Вінницької облради

Григорій Заболотний ішов на вибори у команді Петра Порошенка. Так само, як і Олександр Домбровський по сумнозвісному окрузі №11. Тоді кандидат від "Батьківщини" Наталія Солейко вела боротьбу з Домбровським, звинувачувала його у фальсифікаціях.

Голова обласної партійної організації "Батьківщина" Людмила Щербаківська запевнила, що Петро Порошенко ніколи не називав Домбровського людиною зі своєї команди.

"Порошенко завжди був опозиціонером. А Домбровського на виборах підтримувала влада. У перемозі Олексія Порошенка у Бершадському районі 50% заслуги "Батьківщини". Адже партія має велику довіру у виборців. Ще 50% - особиста праця Порошенка-молодшого. Він обійшов кожне село. Було дуже багато звернень людей до нього. Після виборів усі прохання та пропозиції будуть обов'язково виконані. Люди казали: "Ми хочемо молодості, а не старого. Хочемо змін!". Звісно, роль зіграло, що це син потужного українського політика. Олексій - людина європейського типу. Не мажор. Виховували його правильно, тому він сам хоче чогось добитися", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині Порошенко-молодший популярніший за батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути