вівторок, 19 березня 2013 16:45

Порошенку-молодшому не дали вибрати місце в облраді

Порошенку-молодшому не дали вибрати місце в облраді
Олексій Порошенко. Фото: gazeta.ua

19 березня на сесії Вінницької облради представили новообраного депутата 27-річного Олексія Порошенка. В облраді засідає також його дід, 77-річний Олексій Порошенко. Батько Петро Порошенко є народним депутатом України.

Олексій Порошенко приїхав на сесію з Києва: "Поспав лише кілька годин. Ліг спати опівночі, прокинувся о третій ночі. Тому майже нічого не приснилося".

На свою першу сесію прийшов у чорному костюмі та білій сорочці: "Я не дуже ретельно ставлюся до свого гардеробу. Під час передвиборчої компанії взагалі ходив то в черевиках, то в чоботях, бо було по коліна грязюки. Тоді було не до костюмів. Хоч і зустрічають по одягу, та все ж проводжають по розуму. У мене лише кілька ділових костюмів. Буду розширювати гардероб".

Перед сесією фракція "Батьківщина" провела засідання, і Олексія Порошенка прийняли до фракції. Під час сесії сидів біля Наталії Солейко, що балотувалась у нардепи на одному окрузі з Олександром Домбровським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличку стало цікаво, хто "здав" журналістам його брата

"Приємно, що мої колеги мене підтримали. Відчув згуртованість колективу. Буду працювати, виконувати свої передвиборчі обіцянки. Вже почав проводити освітлення вулицьв Бершадському районі. Надалі усе потрібно контролювати, боротися. Навіть голосування у сесійній залі - це вже боротьба", - наголосив він.

Під час сесії Солейко з Порошенко постійно переговорювались між собою. Вона йому усе показувала, щось пояснювала. Разом вони не проголосували за внесення змін до бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура не має чим зайнятися, як бути "охоронцем нічийного майна" - Мохник про паркан під Радою

"З Наталею Петрівною працювали ще під час передвиборчої компанії. Вже тоді знайшли спільну мову. Вона мене запрошувала в комісію з питань охорони здоров'я. Ще не визначився, до якої комісії напишу заяву. Було мало часу. Але це буде дуже скоро. Чому сів біля Натілії Петрівни? Моє розташування зі мною ніяк не узгоджувалося. Це перша сесія, а далі будемо дивитися", - зауважив політик.

Зараз ви читаєте новину «Порошенку-молодшому не дали вибрати місце в облраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути