Ексклюзиви
пʼятниця, 03 грудня 2010 10:57

Поправки до Податкового кодексу не влаштували мітингувальників

Поправки до Податкового кодексу не влаштували мітингувальників

Учасників протесту підприємців зовсім не влаштовують ті зміни, які були внесені Верховною Радою в Податковий кодекс.

Про це заявив генеральний координатор акції Олександр Данилюк.

Головні вимоги протестувальників залишаються незмінними: повне вето Податкового кодексу, відставка всього складу уряду, перевибори Верховної Ради в березні 2011 року, відповідно до Конституції 1996 року.

"Ми вже отримали сотні дзвінків від представників наших ініціативних груп у регіонах. Усі вимагають не припиняти протест і готують людей до виїзду на Київ та участі у мітингу 6 грудня. Справжньому потужному мітингу, а не в такому проплаченому шабаші, який сьогодні влаштували на нашому Майдані прихильники Оксани Продан. Немає сумніву, що це в чистому вигляді політичні рейдери, які були інфільтровані владою в наші ряди з метою розколу акції та її якнайшвидшого згортання ", - вважає Данилюк.

За його словами, Продан щодня робить по декілька суперечливих чи навіть взаємовиключних заяв, намагаючись утриматися в процесі.

"Вранці каже, що акцію можна припиняти, ввечері, бачачи обурення людей, заявляє, що необхідно продовжувати. Починає скликати мітинг 6 грудня, який ініційований і анонсований мною і моїми прихильниками, продовжуючи дезорієнтувати протестувальників. Продан - це поп Гапон цієї акції протесту. Якщо влада не запобіжить провокативній діяльності її групи, сутичок не уникнути. І невідомо, чим все це може закінчитися для мирних громадян, які законним способом відстоюють свої права", - підкреслив координатор акції.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Поправки до Податкового кодексу не влаштували мітингувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути