Ексклюзиви
пʼятниця, 13 серпня 2010 15:27

Попов хоче заборонити секретну зброю Черновецького та Довгого

Попов хоче заборонити секретну зброю Черновецького та Довгого

Виконуючий обов'язки голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов має намір заборонити внесення з голосу питань до порядку денного сесій Київської міської ради.

Про це він сказав під час брифінгу.

"Коли питання вносяться без доопрацювання або розгляду в структурі Київміськадміністрації, без відповідних висновків фахівців та служб - ця практика, якої більше не буде. Це принципове питання", - сказав він.

У зв'язку з цим, Попов зазначив, що місто звернувся до прокуратури з проханням розглянути скасування рішень Київради з питань, які були внесені з голосу на сесіях 8 і 15 липня.

Серед таких рішень - затвердження Київрадою компанії "Майстер-Авіа" орендарем комплексу будівель і споруд, що знаходяться на балансі комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Київ"(Жуляни).

За словами заступника Черновецького, дані рішення не можуть бути підписані в тому числі тому, що вони не були до кінця проаналізовано відповідними комісіями та управліннями.

Нагадаємо, 15 липня Київрада внесла з голосу близько 62 питань, що стосуються землі, власності і загальних питань до порядку денного сесії.

Українські новини

Зараз ви читаєте новину «Попов хоче заборонити секретну зброю Черновецького та Довгого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути