середа, 14 листопада 2012 00:22

Політолог розповів про майбутні зміни іміджу Удару

Політолог розповів про майбутні зміни іміджу Удару
Фото: radiosvoboda.org

Імідж партії Удар залежатиме від багатьох чинників, серед яких і поведінка новообраних нардепів від політичної сили, так і лідерських здібностей Віталія Кличка.

Про це в ефірі "5 каналу" розповів політолог Олександр Палій.

"Все буде залежати і від поведінки депутатів, і від того, чи вдасться Віталію Кличку утримати фракцію, а крім того, чи вдасться йому перевести дискурс із суто політичного, ми часто говоримо про політичні проблеми, які цікаві 1% населення, якщо йому вдасться винести соціальні проблеми, про які вони говорили, винести на передній план, то можливо, він буде достатньо серйозною кандидатурою на посаду президента, якщо ні, якщо це все здується, якщо будуть дезертири, то звичайно цього не буде", - повідомив він.

Окрім того, відповідаючи на питання, що якщо б було узгодженість по всіх мажоритарних округах, то чи відбулося б перетікання, він сказав: "Іноді буває перетікання практично повне. Іноді – часткове, а іноді – буває кумулятивний ефект".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація із 11 та 14 округами - юридично зрозуміла – екс-міністр юстиції

" А зараз воно розподіляється в залежності від кандидатури, якщо кандидатура яскрава, якщо вона має ресурс на місцях, то тоді навіть можливо кумулятивний ефект, коли об'єднання дає набагато більше, ніж їхня сума", - додав політолог.

Нагадаємо, за партійними списками до парламенту обрано 225 народних депутатів, у тому числі Партія регіонів отримала 72 депутатських мандата, ВО "Батьківщина" - 62, партія "УДАР" - 34, Комуністична партія України - 32, ВО "Свобода" - 25.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У наступній Раді будуть персональні ідеологічні опоненти – експерт

На одномандатних округах обрано 220 депутатів, з них від Партії регіонів - 113, ВО "Батьківщина" - 39, ВО "Свобода" - 12, партії "УДАР" - 6, партії "Єдиний центр" - 3, Народної партії - 2 , по одному - від партії "Союз" і Радикальної партії Олега Ляшка, а також 43 самовисуванця.

Зараз ви читаєте новину «Політолог розповів про майбутні зміни іміджу Удару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути