Ексклюзиви
понеділок, 25 березня 2013 23:58

Політолог: Кличку треба брати Київ і спробувати нестандартний сценарій

Політолог: Кличку треба брати Київ і спробувати нестандартний сценарій
Анатолій Луценко Фото: glavcom.ua

Лідеру "УДАРу" Віталію Кличку варто поборотися за крісло мера столиці, якщо хоче брати участь у президентській кампанії. Таку думку на прес-конференції вислови політолог Анатолій Луценко.

"Київський плацдарм з електоральної точки зору дуже важливий для будь-якого кандидата… Якщо навіть на 1,5 роки, але Київ треба брати і спробувати нестандартний сценарій. І маючи сьогодні перший рейтинг серед опозиціонерів по президентській, він повинен його кудись розвивати і показати плацдарм, що він вміє перемагати… У нас, як правило, президентами ставали колишні прем'єри. Я не знаю, коли у Віталія буде нагода найближчим часом стати прем'єр- міністром", - сказав експерт.

Тому Луценко радить Кличку зіграти нестандартний сценарій

"Цифри показують, що ідеальний кандидат, якого хочуть бачити кияни, – це Кличко. Це з опозиції. Другий – майже 20% у Попова. Але ці цифри були до цих всіх аномальних снігопадів. До речі, дуже цікаво буде подивитись, наскільки воно відіб'ється".

На питання, чому Кличко й досі мовчить щодо своєї кандидатури на пост мера Києва, експерт відповів: "Він очевидно думає ще. Думає над варіантами, а систему координат ніхто не може гарантувати. Тому що рішення Конституційного Суду ніхто не може знати. І тому оскільки є ще кілька констант, як не зрозумілі, тому говорити 100 відсотків "Так" - я теж не вважаю це дуже мудрим".

 

Зараз ви читаєте новину «Політолог: Кличку треба брати Київ і спробувати нестандартний сценарій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути