Ексклюзиви
пʼятниця, 16 березня 2018 11:52

Поліція затримала п'яного "мінера" Ради

Поліція затримала п'яного "мінера" Ради
Верховну Раду перевіряли кінологи після дзвінка про замінування. Фото: УНІАН

Поліція затримала чоловіка за підозрою в неправдивому повідомленні про мінування Верховної Ради.

Про це повідомляють у поліції Києва.

До чергової частини Печерського управління поліції зателефонував чоловік із повідомленням про вибух, який має статися у будівлі Верховної Ради. На адресу негайно виїхали слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи та рятівники.

Після перевірки об'єкта жодних підозрілих предметів чи вибухових речовин не знийшли. Проте невдовзі поліція встановила місце, звідки надійшов виклик, повідомив начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва.

Чоловікові загрожує до трьох років обмеження волі

"Працівники карного розшуку главку поліції спільно із співробітниками Служби безпеки України з'ясували, що телефонували зі службового телефону, а дзвонив у поліцію чоловік, який користувався по роботі цим номером. Він – уродженець Донецької області, 1983 року народження, який останнім часом мешкав у столиці. На момент візиту перебував у стані алкогольного сп'яніння, а свій вчинок пояснив тим, що нібито хотів поділитися важливою інформацією", - розповів посадовець.

Слідчі Печерського управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину - "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності".

Чоловікові загрожує до 3 років обмеження волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надію Савченко внесли до списку "Миротворця"

Генеральна прокуратура надіслала у Верховну Раду подання на притягнення позафракціного народного депутата Надії Савченко до кримінальної відповідальності, затримання і арешт.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Савченко готувала теракт у будинку парламенту із застосуванням міномету і автоматів.

Зараз ви читаєте новину «Поліція затримала п'яного "мінера" Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути