Ексклюзиви
вівторок, 14 травня 2013 16:26

Поки опозиція намагалась "відставити" Азарова, Кличко роздавав "Мерседеси" німецьким любителям пива
6

Фото: Фото: warsteiner.de

19 квітня, коли опозиційні фракції намагалися відправити у відставку прем'єр-міністра Миколу Азарова, лідер фракції УДАР Віталій Кличко був у Німеччині, повідомляє про подію німецьке видання Soester-anzeiger.de.

Він був у містечку Варштайн на врученні 5 "мерседесів", які броварня Варштайнер розігрувала серед тих, хто п'є пиво. Віталій вручав ключі переможцям конкурсу. Потім усі бажаючі фотографувалися з ним. Його приїзд тримали до останньої хвилини у таємниці - щоб порадувати призерів та глядачів.

Свідченням цього є фотографії із заходу на сайті фірми Warsteiner.

Публікація датована 22 квітня. Однак, якщо завантажити будь-яку із фотографій, натиснути на неї правою кнопкою мишки, вибрати "деталі", або ж просто навести мишку на фотографію, то чітко бачимо таку інформацію:

Фотограф: Hubertus Struchholz

Дата: 19.04.2013 16:13

Фотоапарат: Canon EOS-1Ds Mark III

19 квітня за відставку прем'єр-міністра проголосували 190 нардепів. Сьогодні у Верховній Раді Віталій Кличко заявив журналістам, що був відсутній у Верховній Раді у цей день за сімейними обставинами.

"Мене не було у залі з поважних причин. Це були сімейні обставини, які я категорично не хочу розголошувати", - сказав він сьогодні, 14 травня. - Я просив, щоб це голосування провели у середу, але його призначили на п'ятницю. Я знаю, що мою відсутність намагаються політизувати".

Зараз ви читаєте новину «Поки опозиція намагалась "відставити" Азарова, Кличко роздавав "Мерседеси" німецьким любителям пива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

107

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути