четвер, 10 грудня 2020 17:26

Показали маніпуляції мураєвського телеканалу про Іловайський котел

Показали маніпуляції мураєвського телеканалу про Іловайський котел
Журналістка назвала контент "мураєвським пеклом". Фотоколаж: censor.net

Телеканал "НАШ" колишнього "регіонала" Євгена Мураєва у стилі кремлівської пропаганди нав'язує думку, що в Іловайській трагедії винні загиблі. Про це розповіла журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у відеоблозі.

"Мета пропагандистів - нав'язати думку, що російські війська "хотіли з миром відпустити" наших добробатів. І просто "махали їм ручкою". А наші "вчинили по-своєму, не склали зброю" і отримали Іловайський котел. Це, до речі, на замітку Арестовичу. Він же у нас "експерт" із національної безпеки і оборони", - розповіла вона.

За словами журналістки, в ефірі телеведучий "вмикає режим "інша точка зору" і питає: а чому це наші добробати не віддали зброю".

Ведучий телеканалу говорить про "возможную ответсвенность украинского руководства".

"Правда не уточнює, що цей вихід був один - загнати наших добробатів на кладовище. Є свідомий вкид і маніпуляція, що Іловайськ - наша проблема, яку ми самі собі створили. Цей Вова гне лінію, що Росія зовсім не була стороною конфлікту", - каже Марина Данилюк-Ярмолаєва і показала відео виходу українських воїнів із Іловайська, коли їх обстрілює ворог.

Журналістка назвала контент окремих телеканалів "медведчуківсько-мураєвським пеклом".

Увага, на відео присутня ненормативна лексика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканал запустив в ефір пособника бойовиків

Згідно з висновками експертів та комплексу здобутих доказів, єдиним фактором, що призвів до загибелі українських воїнів під Іловайськом, є військова агресія ЗС РФ, повідомив Офіс генерального прокурора.

У ніч з 23 на 24 серпня 2014 року відбулось наймасштабніше пряме вторгнення збройних сил країни-агресора РФ на територію України та подальше вчинення ними воєнних злочинів.

На той момент війська ЗС РФ складалися з 9 батальйонно-тактичних груп: 3,5 тис. осіб особового складу, до 60 танків, до 320 БМД, до 60 гармат, до 45 мінометів та 5 протитанкових ракетних комплексів.

Було вчинене вбивство 366 українських воїнів, 429 - отримали поранення різного ступеню тяжкості, 300 - потрапили у полон.

Зараз ви читаєте новину «Показали маніпуляції мураєвського телеканалу про Іловайський котел». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути