вівторок, 16 жовтня 2012 15:55

Поділ округів відбувається у "кращих традиціях" опозиції - "регіонал"

Поділ округів відбувається у "кращих традиціях" опозиції - "регіонал"
Юлія Ковалевська. Фото: ukrinform.ua

Інтриги та скандали у лавах опозиції ще до входження у Верховну Раду яскраво характеризують стиль її роботи.

Таку думку висловила член парламентської фракції Партії регіонів Юлія Ковалевська.

"Поділ округів відбувається "у кращих традиціях" опозиції. Пригадайте так звану помаранчеву п'ятирічку, коли всі ми були вимушені спостерігати за "перетягуванням ковдри" між Тимошенко і Ющенком, які забули про свої зобов'язання перед країною і народом", - сказала вона.

Ковалевська зазначила, що у лавах опозиції вже зараз панує хаос. Кандидати від опозиційних політичних сил за будь-яку ціну намагаються прорватися до влади, а заяви про прагнення до загальної перемоги так званих демократичних сил - не більш як приманка для виборця.

"Кандидати від обох політичних сил ("УДАР" і "Батьківщина" - Gazeta.ua), яких зняли з передвиборчої гонки і які вже встигли вкласти значні кошти і сили у кампанію, стали жертвами своїх безпринципних, але амбітних лідерів. Крім того, "Батьківщина", тепер уже на чолі з Яценюком, в чергове обдурила своїх же союзників, знявши лише третину погоджених з "УДАРом" кандидатів", - додала парламентар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вони почали рано з'ясовувати стосунки - Небоженко про опозицію

На її думку, якщо жага влади і особисті політичні амбіції у лавах рядах опозиції вже зараз беруть гору над досягнутими з соратниками домовленостями, виборцям навряд чи варто сподіватися, що вони зможуть злагоджено діяти і приймати якісь рішення у парламенті.

"Упевнена, що після виборів істерика невдачливих політиків від опозиції не закінчиться - вони винитимуть один одного за програш в округах", - заявила Ковалевська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко і Яценюк поводяться як ведмеді грізлі - Видрін

Нагадаємо, "УДАР" зняв 32 кандидати у мажоритарних округах на користь представників від інших опозиційних сил, а Об'єднана опозиція "Батьківщина" - 26 на користь кандидатів від "УДАРу".

Зараз ви читаєте новину «Поділ округів відбувається у "кращих традиціях" опозиції - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути