середа, 03 жовтня 2012 08:48

Податкова прорекламується майже на 3 мільйони

Податкова прорекламується майже на 3 мільйони
У Клименка замовили рекламу у багатьох газетах та радіостанціях. Фото: rbc.ua

Державна податкова служба у Києві 26 вересня за результатами тендеру уклала угоду із ЗАТ Агентство Інфокон на рекламні послуги вартістю 2,88 млн.грн., Пише видання Наші Гроші з посиланням на Вісник державних закупівель.

Планується, що до кінця року буде проведена рекламна кампанія, яка включає в себе розміщення інформації та соціальної реклами в пресі, на радіо і телебаченні, а також виготовлення друкованої реклами, стікерів для вагонів метрополітену, паперових постерів для білбордів, виготовлення банерів та їх розміщення на десяти найрейтинговіших сайтах в інтернеті по кваліфікації bigmir, toping.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клименко розповів, як виводитиме зарплати з тіні

Крім того, передбачено розміщення друкованої інформації в популярних виданнях Сьогодні, Факти і коментарі, а також ДС, Хрещатик і Податковий, банківський, митний консультант. Радіореклама повинна вийти на десяти популярних станціях. Телереклама буде розміщена на каналах UBR, ТРК Київ і 5 канал.

Єдиним конкурентом Інфокон на тендері було ТОВ Август Трейд, чиїм основним власником є ??Олег Фурдило, шеф-редактор тижневика Податковий, банківський, митний консультант, в якому також замовлено розміщення реклами ДПС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні складна система сплати податків - експерт

Основним акціонером ЗАТ Агентство Інфокон є Віктор Мітьолкін. Компанія почала вигравати тендери кінці 2010 року і з тих пір отримала рекламні підряди державних установ на 10,80 млн.грн.

Зараз ви читаєте новину «Податкова прорекламується майже на 3 мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути