неділя, 17 січня 2010 20:10

Побитий грузин показав синяки і розповів про напад (ФОТО)

Автор: Фото: Тетяна Заровна
 
Іраклій Гварамадзе, продюсер міжнародних новин ТВ-каналу Imedi (Грузія) був учора побитий приблизно в 22.30 в більярдній на пр. Комсомольському в Донецьку.

Він показує своє посвідчення, запевняє, що приїхав до Донецька, щоб освітлювати хід виборчого процесу.

"Ми хотіли піти пограти але не було місць, - розповів постраждалий. - Вирішили почекати, стояли десь в п"яти метрах. Я відвернувся, потім чую: "Ви грузинські спостерігачі. Ідить на..." Якісь чоловіки штовхалися, я підійшов до Зурабуа запропонував піти.

Перше що у нас запитали: "У вас гроші є, щоб шви накладати?"

Після цього Зураб закричав: "Обережно. Позаді!", я обернувся і мене вдарили чимось. напевно кастетом. Коли приїхали в обласну травматологічну лікарню з товаришами, у них на дві години пропало світло. А перше що у нас запитали: "У вас гроші є, щоб шви накладати?".

Гварамадзе вважає, що напад пов"язаний з Партією регіонів, оскільки після відвідин штабу Януковича приблизно в 14.30 вчора грузинські телевізійники виявили, що за ними стежать.

"Ми були в штабі БЮТ, потім поїхали за коментарями в штаб Януковича, хотіли брати інтерв"ю, - розповідає Іраклій. - Нас там зфтографували, облаяли і не стали говорити.

Після цього ми зайшли в піцерію і помітили чоловіка, який за нами стежив. Почали спеціально фотографувати один одного щоб перевірити, і побачили, що чоловік відвертається, щоб випадково не потрапити в кадр. У більярдній були відеокамери і якщо міліція Донецька захоче вони зможуть розкрити хто нас побив".

Зараз ви читаєте новину «Побитий грузин показав синяки і розповів про напад (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути