вівторок, 11 жовтня 2011 19:43

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Плющ: "Рішення суду щодо Тимошенко змахує на помсту"

Плющ: "Рішення суду щодо Тимошенко змахує на помсту"

Колишній голова Верховної Ради Іван Плющ вважає, що рішення Печерського районного суду Києва про позбавлення Юлії Тимошенко волі на сім років, - це помста.

"За два приходи Юлії Володимирівни до влади вона нічого хорошого не зробила. Я не кажу, що до неї був порядок. На чому розходяться сьогодні Юліна групіровка і Януковича? На баблі? Да, вона попала під ці жорна за перевищення повноважень. І я згоден, що колись такий прецедент повинен був статися, щоб було почуття відповідальності в інших, щоб боялися, бо "й мене можуть потягти". Але прецедент повинен враховувати ситуацію. Тут змахує на помсту чи жорстокість. Треба було м'якше", - зазначив політик в коментарі Gazeta.ua.

Іван Плющ також розкритикував поведінку колишньої прем'єрки у суді.

"Вона тоже должна розуміть: так поводиться в суді не гоже. Це була гра на публіку. Вона думала, що буде, як Жанна д'Арк або Зоя Космодем'янська", - наголосив колишній спікер Ради.

Водночас, Плющ вважає, що протести проти арешту Тимошенко, які висловила євроспільнота, залишаться словами і не матимуть жодних наслідків.

Нагадаємо, Європейський Союз глибоко розчарований вироком Печерського районного суду Києва у справі екс-прем'єра України Юлії Тимошенко. У Європі закликають українську владу забезпечити справедливий, прозорий і неупереджений процес щодо будь-якої апеляції.

Зараз ви читаєте новину «Плющ: "Рішення суду щодо Тимошенко змахує на помсту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути