середа, 29 лютого 2012 12:10

Після шахтарів до міністерства Тігіпка проривалися ветерани-чорнобильці

Після шахтарів до міністерства Тігіпка проривалися ветерани-чорнобильці

Ветерани-чорнобильці сьогодні змогли потрапити на прийом до Міністерства соціальної політики лише завдяки втручанню народного депутата фракції "БЮТ-Батьківщина" Михайла Волинця, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

Як повідомляє сам Волинець з місця події, зранку близько 70 ветеранів-чорнобильців з  Київської області, Харкова та Запоріжжя намагалися потрапити на прийом до Мінсоцполітики.

Однак людей не пропустили до приміщення.

"Після того, як їх почали виштовхувати на вулицю, вони подзвонили мені, я приїхав, представився, і тільки після цього почався прийом громадян", - сказав Волинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсії чорнобильцям збільшать удвічі - Тігіпко пообіцяв

Народний депутат підкреслив, що ветерани-чорнобильці обурені мізерним розміром компенсацій – менше 1 тис. грн. -  та хочуть потрапити на прийом, щоб отримати роз'яснення.

При цьому, за його словами, під час прийому людям роз'яснюють постанову уряду Азарова, відповідно до якої їм нараховується ця компенсація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Янукович, б ... ь, виходь, с ... а" - чорнобильці під Кабміном кликали Президента

Нагадаємо, кілька днів тому шахтарі намагалися потрапити до Мінсоцполітики на зустріч із Сергієм Тігіпком. Але охорона їх туде не пропускала. Згодом шахтарі намагалися "взяти" міністерство штурмом. Разом з ними на прийом до міністра намагався потрапити і Михайло Волинець. Пізніше, вже під вечір, Сергій Тігіпко таки прибув до Міністерства соціальної політики і провів із шахтарями переговори.

Зараз ви читаєте новину «Після шахтарів до міністерства Тігіпка проривалися ветерани-чорнобильці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути