вівторок, 14 жовтня 2008 18:25

Писаренко Луценку: Юро, пришли "Беркут"

Керівник Управління державної охорони Валерій Гелетей повідомляє, що у Центральній виборчій комісії працює оперативно-слідча група, яка дасть оцінку подіям, що сталися там сьогодні. Про це Гелетей повідомив на брифінгу для журналістів.

"Оперативно-слідча група працює сьогодні і даватиме оцінку тим подіям, які відбуваються у ЦВК", - сказав він.

"Зараз у ЦВК, у комендатурі, у кімнаті для зберігання зброї проводиться робота оперативно-слідчої групи. Мені доповідають про те, що 6 чоловік є потерпілими у справі… Буде проведена судово-медична експертиза, я думаю, що найближчим часом Генпрокуратура дасть відповідь на ці питання, і буде ухвалене законне рішення", - сказав він.

За його словами, як тільки буде завершена оперативно-слідча робота, буде вирішене питання, за якою статтею порушувати кримінальну справу. Він також зазначив, що якщо народні депутати доведуть, що Управління держохорони перевищило свої повноваження, Гелетей готовий відповідати, повідомляє "УНІАН".

Він також зазначив, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко надав повноваження деяким депутатам БЮТ керувати МВС. "Міністр внутрішніх справ Луценко надав повноваження деяким депутатам від партії БЮТ, які безпосередньо, пробачте, насправді керують МВС", - сказав він.

"Сьогодні вони мають право, і це зафіксовано відеоплівками, свідченнями людей, які є безпосередньо свідками у процесі, як деякі народні депутати, зокрема, Валерій Писаренко, безпосередньо роблять дзвінки міністру, називаючи його "Юрою", і просять то "Беркут", то інше підкріплення", - сказав він, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Писаренко Луценку: Юро, пришли "Беркут"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути