вівторок, 22 червня 2010 16:01

Підтримкою ОУН-УПА "регіонали" задурманюють людям голови - Тягнибок

Підтримкою ОУН-УПА "регіонали" задурманюють людям голови - Тягнибок

Фракція Партії регіонів у Тернопільскій облраді проголосувала за надбавки до пенсій ветеранам ОУН-УПА, щоб привернути на свою сторону людей перед місцевими виборами.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"На носі місцеві вибори. Партія регіонів, як і інші представники кримінально-олігархічних кланів, свою політику базують на певному лукавстві. На одній території України, особливо у місцевих радах, бажаючи сподобатись виборцю, декларують одні позиції, на інших інші. В одній частині України вони дуже палко говорять українською мовою, а в інших дуже чітко захищають російську. Тарабанять себе в груди і розповідають як вони шанують ОУН-УПА, а в іншій частині країни називають їх бандитами", - розповів він.

Тягнибок нагадав, що "регіонали" через свого міністра освіти і науки Дмитра Табачника переписують історію України.

"У текстових завданнях з історії цього року для випускників шкіл ОУН називалась терористичною організацією. Тому гріш ціна навіть місцевим ініціативам", - обурився він.

Лідер "свободівців" назвав позитивним те, що проголосували за надбавку у 100 грн до пенсій ветеранам ОУН-УПА. Проте, за його словами, зараз вже не має значення, хто і як голосував.

"Головне, що рішення ухвалено. Однак люди мають знати, що з їхнього боку (Партії регіонів – ред.) це не є щирість. Члени однієї політичної партії по-різному дивляться на одну і ту саму тему. Перед виборами вони будуть ходити і казати, що теж підтримують, теж голосують. Таким чином задурманюють людям голови", - переконаний Тягнибок.

Як відомо, напередодні сесія Тернопільської обласної ради прийняла рішення про доплату ветеранам ОУН-УПА у розмірі 100 гривень щомісячно. За надбавку до пенсії проголосували і присутні у залі депутати-"регіонали".

Голова фракції Партії регіонів Ярослава П'яла вважає, що поважати варто всіх, хто проливав кров за Україну.

Зараз ви читаєте новину «Підтримкою ОУН-УПА "регіонали" задурманюють людям голови - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути