вівторок, 19 червня 2012 17:56

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Перевезення лежачої Тимошенко до суду - це знущання над політв'язнями" - Павловський

"Перевезення лежачої Тимошенко до суду -  це знущання над політв'язнями" - Павловський
Андрій Павловський свариться, коли коментує заяви Кузьміна. Фото: gazeta.ua

Перевезення лежачої Тимошенко до суду 25 червня можна розглядати як знущання і  тортури над політв'язнем.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат-"бютівець" Андрій Павловський.

"Це ж не по-людськи везти її до суду. Вона ще не закінчила своє лікування, більше того, перебуває лежачи в ліжку. Не можна тягнути людину до суду, завдаючи їй фізичне страждання. В неї ж болі хребта та інше. Коли машина при перевезенні трясеться, це ж віддається в спині. Їй буде боляче. Це ж як знущання, як катування  і тортури над політв'язнями може розглядатися. Наша фракція збирається 25 червня їхати на суд по Тимошенко до Харкова. Там подивимося, що буде", - сказав нардеп.

Також Павловський зазначив, що заява в інтерв'ю заступника генпрокурора України Рената Кузьміна про причетність Тимошенко до  вбивства Євгена Щербаня не відповідає дійсності.

"Вони просто тварини і задовольняють свою жагу. В інтерв'ю не має правди. Хай би він похворів подібними хворобами, а я б на нього подивився. Не у всіх є така залізна сила волі як у Юлії Тимошенко. Я б подивися на нього, як би він птрапив би в таку ситуацію. Я не хотів би це коментувати тому, що буду сваритись", - додав "бютівець".

За його словами,  замовників убивства треба шукати у найближчому оточенні Януковича.

"Мотив у справі Щербаня це те, що його родині фактично нічого не зосталось з майна. Воно все пішло до соратників Януковича. Ті, кому це було вигідно, у кого є мотиви, це якраз люди із  найближчого оточення президента. Якраз умовних замовників прокуратурі треба б було шукати саме там. Вони можуть ще звинуватити Юлію Тимошенко у тому, що вона брала участь у заговорі проти  Джона Кеннеді. Можна ж дійти до повного абсурду. Кожного разу вони придумають звинувачення одне абсурдніше іншого. Не слід дивуватися, якщо вони ще щось придумають, що на голову не налазить. Всі причетні до цього покидьки будуть рано чи пізно за  все відповідати. Вони це знають, і себе ще далі заганяють в кут. Як з нього будуть виходити, це вже їхня проблема", - зазначив Павловський.

Зараз ви читаєте новину «"Перевезення лежачої Тимошенко до суду - це знущання над політв'язнями" - Павловський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути