пʼятниця, 11 листопада 2011 13:39

Патріоти 24 години готові ходити з портретом Бандери, але працювати не завжди - Томенко

Патріоти 24 години готові ходити з портретом Бандери, але працювати не завжди - Томенко

Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко порадив представникам ВО "Свобода" навчитися сприймати конструктивну критику.

Політик запевнив, що не відмовляється від сказаного, але не хоче, щоб його слова використовували в маніпуляціях.

Про це він сказав вчора, 10 листопада, в Рівному під час зустрічі з місцевими журналістами.

"Свободі" порадив би, а ми більш досвідчена, вони менш досвідчена політична сила, сприймати конструктивну критику. Бо як конструктивну критику не будуть сприймати, то погано їм буде в парламенті жити, якщо вони пройдуть туди. Я сказав реальні слова й можу їх повторити. Хоча не хочу щоб їх тиражували десять раз. Я б не хотів, щоб така маніпуляція мала місце", - сказав Томенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Свободі" запідозрили, що Томенко - засланий козачок у лавах опозиції

Політик зауважив, що багато людей які прийшли працювати в місцеве самоврядування на Західній Україні виявилися не готовими до роботи.

"Є реальні проблеми, тому що дуже багато людей, які прийшли в місцеве самоврядування в Західній Україні виявилися не готові. Це – правда. Наші хлопці, патріоти-українці, вони готові ходити з портретом Бандери і вдень і вночі. 24 години можуть ходити, але займатися комунальним господарством, охороною здоровя й так далі не завжди готові, - зазначив він. - І часом доводиться співпрацювати з ворожими політичними силами і йти на не дуже популярні рішення. Тут треба бути реалістами й говорити про ситуацію як воно є".

Томенко дорікнув також союзникам за критику під час президентської виборчої кампанії 2010 -го.

"Ми намагаємося тут бути коректними, але говоримо про те, щоб не повторити нам помилок. І в президентській виборчій кампанії, думаю, нам довелося слухали більше критики від своїх союзників, і менше від ПР. Але ми мовчимо, бо вже проїхали цю історію. Бог з ним з тим минулим", - додав віце-спікер.

Нагадаємо, раніше Микола Томенко в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав, що народ у Львові, Тернополі, Франківську бачить, як "Свобода" з "Регіонами" ділять аптеки чи магазини, займаються іншим комунальним бізнесом.

У свою чергу ВО "Свобода" заявила, що вимагає від віце-спікера ВР, бютівця Миколи Томенка у судовому порядку вибачитися за "безпідставні наклепи" на адресу націоналістичного об'єднання.

Зараз ви читаєте новину «Патріоти 24 години готові ходити з портретом Бандери, але працювати не завжди - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути