Ексклюзиви
середа, 26 жовтня 2011 10:42

Досвідчений Томенко готовий зустрітись із "Свободою" в суді

Досвідчений Томенко готовий зустрітись із "Свободою" в суді

Віце-спікер ВР, народний депутат від БЮТ Микола Томенко порадив ВО "Свобода" активніше боротись з владою і звертатись до суду через зловживання, розкрадання, корупцію та порушення прав і свобод громадян.

Як повідомила прес-служба БЮТ, так парламентарій прокоментував готовність свободівців судитись із ним через образу честі націоналістичного об'єднання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Народ у Львові, Тернополі, Франківську бачить, як "Свобода" з "Регіонами" ділять аптеки чи магазини" - Томенко

"Образно кажучи, місцеві посадовці від "Свободи" повинні захищати мешканців областей від зловживань Партії регіонів, а не записувати завдання від президента на засіданні Ради регіонів", - зазначив Томенко.

За його словами, саме така діяльність буде позитивно оцінена виборцями і дасть можливість потрапити "Свободі" у парламент.

Крім того, бютівець вважає, що за останній період, зокрема під час президентської кампанії, партія "Батьківщина" та кандидат в президенти Юлія Тимошенко отримала більше "конструктивної критики від "братської" по опозиційній діяльності "Свободи", ніж від всієї влади на чолі з Партією регіонів разом узятої".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Свободі" запідозрили, що Томенко - засланий козачок у лавах опозиції

"Принагідно інформую, що маю певний судовий досвід взаємин з політиками: у свій час я виграв суди у лідерів Комуністичної партії, які доводили, що не співпрацюють з підприємцями та владою; виграв 5 судів у Леоніда Черновецького, який переконував, що його сім'я і "молода команда" не розкрадає землю і майно в місті Києві. Тому спокійно ставлюся до можливості ще одного судового процесу", - резюмував Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Досвідчений Томенко готовий зустрітись із "Свободою" в суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути