понеділок, 24 жовтня 2011 14:29

У БЮТі побачили, як Азаров готує для України велике зло

У БЮТі побачили, як Азаров готує для України велике зло

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко вважає невигідною угоду про зону вільної торгівлі країн СНД, яку днями підписав у Санкт-Петербурзі прем'єр-міністр Микола Азаров.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, Томенко зазначив, що у 1999 році парламент України ратифікував угоду про зону вільної торгівлі країн СНД без обмежень та вилучень.

"Однак Росія досі не ратифікувала цього документу. У підписаній Азаровим угоді вилучені ключові продукти українського експорту – зернові та цукор. Тобто українські продукти й надалі обкладатимуться митом, а російські таких обмежень не матимуть", - пояснив "бютівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна підписала "Договір про зону вільної торгівлі з країнами СНД"

"Однак це - менше зло. Більшим вважаю прохання Азарова до підлеглих ще раз обрахувати вигоди Митного союзу. Тим більше, що недавні переговори Януковича з Медведєвим у Донецьку зайвий раз підтвердили, що нинішня влада для Росії на все готова", - підсумував Томенко.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТі побачили, як Азаров готує для України велике зло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути