пʼятниця, 04 листопада 2011 15:57

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Для Тимошенко під СІЗО випустили повітряну кулю. Вона у відповідь помахала з-за грат

Учасники акції за звільнення з-під варти екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, які зібралися біля Київського слідчого ізолятора, запустили в небо червоні і білі повітряні кулі, до яких прикріплений транспарант з написом "Юлі - волю!".

Народний депутат України від фракції "БЮТ-Батьківщина" Юрій Одарченко повідомив мітингувальникам, що ці кульки і транспарант на підтримку Тимошенко передали її прихильники з Росії.

Організатори акції також повідомили про збір підписів за проведення референдуму про дострокові президентські і парламентські вибори.

"Ми розгортаємо роботу з проведення всеукраїнського референдуму про дострокові вибори президента і Верховної Ради", - сказав заступник голови Верховної Ради Микола Томенко. На його думку, це єдиний спосіб "перевести Україну на європейські рейки, зберегти українські цінності".

Лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Іван Кириленко закликав продовжувати боротьбу за звільнення Тимошенко.

У свою чергу, Олександр Бригинець на своїй сторінці у Facebook написав: "Іде мітинг під стінами СІЗО в підтримку Тимошенко. Дивовижно, але з за грат на другому поверсі ми побачили Юлію Володимирівну, яка навіть змогла побажати нам всім терпіння, сил і натхнення. Мені здавалося, вона плакала".

Зараз ви читаєте новину «Для Тимошенко під СІЗО випустили повітряну кулю. Вона у відповідь помахала з-за грат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути